Wij stylen vrachtwagens op maat

Van gepolijst RVS tot gespoten aluminium, niets is te gek!

Bij Van der Heijden Truckstyling gaan we door tot de klant tevreden is met het resultaat. Dit betekent dat we tijdens het stylen in contact blijven met de klant om de voortgang te evalueren en waar nodig bij te stellen. Voor het stylen van interieurs werken wij nauw samen met een externe partner, die gespecialiseerd is in het verwerken van een brede variatie aan bekledingen. Ook voor het spuitwerk van onderdelen en panelen hebben wij een vaste partner die alleen topkwaliteit levert. Laat onze projectfoto's spreken voor de kwaliteit die wij afleveren aan onze klanten.


Achterbumpers

Alle achterbumpers worden vervaardigd van 2 millimeter dik rvs met een 304-kwaliteit. Dit resulteert in een strakke achterbumper die niet roest en dus duurzaam is. Er zijn verschillende typen achterbumpers leverbaar. Zo kunnen de achterbumpers geleverd worden met vierkante, ronde, en een speciaal-design verlichting. 

Achterwanden

De achterwanden worden allemaal zelf ontwikkeld en gemaakt. Er is keuze uit hoogwaardig aluminium of duurzaam polyester. Ook komt het voor dat de klant een speciale achterwand wil met verlichting erin of erop, ook dit is mogelijk. Daarnaast realiseren wij airbrush op de achterwand wanneer de klant dit wenst.

Bullbars

Van der Heijden Truckstyling is dealer van verschillende merken gecertificeerde bullbars. Deze kunnen wij leveren in diverse kleuren en monteren we zoals u dit wenst. Mocht u een bullbar in een speciale kleur willen, zodat deze bijvoorbeeld beter aansluit bij de kleuren van de vrachtwagen, dan laten we deze voor u in de juiste kleur spuiten. Hierbij behoren ook multi-color en kleuroverlopen tot de mogelijkheden.

Chassisvlonders

De chassisvlonders worden evenals de sideskirts gemaakt van hoogwaardig aluminium. Zo kan de klant kiezen voor een gladde-, tranen- of speciaal- design chassisvlonder. Deze kunnen in alle vormen ontwikkeld en gemonteerd worden, zolang deze binnen de normen van het Nederlandse verkeer toegestaan zijn.

Interieurs

Samen met onze partners kunnen wij het volledige interieur naar wens aanpassen. Met ons team installeren wij zelf ledverlichting, muziekinstallaties, bedombouw en verzorgen we het spuiten en dippen van interieur onderdelen. Het stofferen en bekleden realiseren we in samenwerking met een partner, waardoor we ieder type stof met kwaliteit kunnen leveren.

Uitlaten

Vaak krijgen wij de vraag of er ook een aanpassing aan de uitlaat gerealiseerd kan worden. Wij pronken op onze website en social mediakanalen echter niet met op maat gerealiseerde uitlaatsystemen. Met een simpele reden; aangepaste uitlaten zijn volgens de Nederlandse verkeersregels niet toegestaan op de openbare wegen.

Sideskirts

De sideskirts voor de vrachtwagens worden vervaardigd van 6 millimeter dik aluminium. Dit voor de stevigheid van het geheel en om ervoor te zorgen dat de sideskirt strak blijft na het spuiten. De sideskirts kunnen geleverd worden met en zonder tankbanden. Ook is het mogelijk om er een ander design van te maken, zoals een verzet in de skirt of een andere vorm. Verlichting in de sideskirt maken is ook mogelijk.

Verlichting

Na jarenlange ervaring is er bekend hoe de bekabeling het beste in de vrachtwagen ligt en hoe dit aangesloten moet worden. De bekabeling moet het volhouden onder de heftigste weersomstandigheden en moet dus waterdicht zijn. Vaak worden er nog vele onderdelen gedemonteerd om de bekabeling van de verlichting zo neer te leggen, zodat dit volledig origineel lijkt. Voor de kleinste verlichting op het dak wordt bijvoorbeeld het interieur deels gedemonteerd zodat de kabels op de goede plaats in de cabine liggen.

Slangenrekken

De slangenrekken voor de staande uitlaten worden gemaakt van ijzer. IJzer kan onder heftige omstandigheden dusdanig vibreren dat het niet scheurt. Rvs kan niet vibreren en zal dus scheuren. Er is een duidelijke selectie gemaakt, welk product van welk materiaal gemaakt wordt.MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF